Gheorghe Jenar (UNPR) – ”Vreau să vindec rănile adânci care macină orașul nostru, de ani de zile”

Eu, ca reșițean, din punct de vedere profesional, am realizat lucruri deosebite. Consider că a venit momentul să mă implic efectiv și în viața administrativă, să „vindec rănile adânci” și „bolile” care macină de ani de zile orașul nostru, să punem capăt luptelor sterile, certurilor politice, cercurilor de influență, corupției, toate puse mai presus de interesul cetățeanului.

Puncte tari: tradiția, leagănul unor meserii, o autentică școală de formare în profesii cum ar fi metalurgia și construcțiile de mațini, o  pepinieră pentru industria românească. Puncte slabe: este unul din orașele cele mai sărace și cu cea mai scăzută putere financiară din România, pe fondul unei populații în continuă îmbătrânire, aflată la limita de jos a sărăciei.

Sunt născut în Reșița, am o bogată experiență în lucrul cu oamenii, îi înțeleg și sufăr alături de ei în problemele care trebuie  rezolvate. Pot oferi „diagnostice” și „tratamente” corespunzătoare atît problemelor medicale cât și celorlalte cu care se confruntă populația Reșiței.

Revigorarea cabinetelor școlare, centrul de urgență stomatologică, subvenționarea cu 25% a cheltuielilor cu medicamente pentru pensionari cu limita de vârstă, susținerea sportului de masa, administrație publică „pentru cetățeni și printre cetățeni”, birouri ale Primăriei în toate cartierele municipiului, transparență totală și comunicare continuă, internalizarea serviciilor de utilitate publică, creșterea siguranței cetățenilor, protejarea persoanelor fără adăpost, atragerea de investitori, prin oferirea de facilități, accesarea de proiecte și fonduri europene.

Oprit din căderea în care se află și adus pe pantă ascendentă, să devină un oraș cu adevărat european.

 

Exit mobile version