Aurelian Pavelescu, este timpul să pleci!

PNȚCD, singurul partid creștin democrat din România a fost exclus din Partidul Popular European ( PPE ), un fapt nemaiîntâlnit în timp și o rușine. De altfel, de nedescris, pentru conducătorii unui partid istoric ce au luptat deschis și fără frică cu ocupația ROȘIE. În anul 1987 PNȚCD a fost înscris în Partidul Popular European, de către Corneliu Coposu, pe când această formațiune funcționa în ilegalitate. În anul 1996 acest partid a înfrânt neocomunismul în România, iar în anul 2017 a fost exclus din familia creștin democrată europeană. O rușine mai mare nici că se putea iar vinovații trebuie să plece! Curentul naționalist a plecat din Banat, Renașterea creștin democrației trebuie să plece din Banat, iar pentru acest fapt cei care simt curentul creștin democrat trebuie să se trezească, să  aibă atitudine și să determine intrușii să ia labele de pe acest partid.

Gheorghe Ciuhandu, Dan Sârbu, Dan Obeșterscu, Ioan Micloșină, Dorin Militaru, Lucian Ionescu, Dan Popoviciu și mulți alții,  aveți obligația să-i spuneți acestui intrus să plece, aveți obligația să readuceți creștin democrația în rândul forțelor politice semnificative din România!

În comunicatul de presă al Preşedintelui  PNŢCD, Aurelian Pavelescu, se afirmă că excluderea PNȚCD din PPE a fost o execuţie de tip bolşevic, dar acest președinte nu se întreabă de ce familia îl renegă, de ce familia îi întoarce spatele.

Tot acest președinte afirmă că este un „act ticălos al Partidului Popular European, că este o  execuţie de tip bolşevic a singurului partid creştin-democrat din România. Dar acest Pavelescu nu se întreabă de ce s-a ajuns la acest gest extrem al familiei europene. Tot Pavelescu spune că PNȚCD merge mai departe, da PNȚCD trebuie să meargă mai departe dar fără tine! Așa că, Aurelian Pavelescu, este timpul să PLECI!

 

Exit mobile version