O nouă speranță!

Dragi cititori ai eCronica,

Dacă vă amintiți, încă de la început, de la apariția acestei publicații în spațiul media, am promis jurnalism de calitate. Nu goană frenetică după știri, nu can-can, nu informații trunchiate și controversate, nu venin mediatic, ci materiale bine documentate, realizate de jurnaliști sau publiciști cu experiență în domeniu. Considerăm că am reușit, în mare parte, să vă oferim de-a lungul timpului, eseuri, analize, comentarii, atitudini, exegeze de calitate și vom continua să o facem și în continuare.

Cu atât mai mult cu cât eCronica se află la un nou început, în față unei noi speranțe. Devine o publicație aflată sub egida Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (președinte Doru Dinu Glăvan) – cea mai puternică organizație de breaslă din țară, cu 49 de filiale în țară și străinătate, cu mii de membri (jurnaliști cu vechime și experiență dar și tineri, aflați în deplină afirmare).

În eCronica vor scrie de acum înainte gazetari membri ai Filialei ”Ștefan Naciu” Caraș-Severin a UZPR (președinte Dorina Sgaverdia), personalități ale scrisului bănățean și, evident, nu numai, dar și ziariști de la nivel național. Garanția calității acestor materiale de presă e reprezentată, cu siguranță, de talentul, vechimea și experiența în presă a acestor jurnaliști, majoritatea cu cărți și cu o contribuție semnificativă la zestrea culturală a breslei. Totodată, îi așteptăm alături de noi și pe tinerii jurnaliști, de a căror energie și talent e absolută nevoie.

Iată, așadar, o mulțime de motive ca de acum încolo www.ecronica.org să redevină reperul dv. media favorit.

Daniel Botgros

Exit mobile version